WAGO gelbox: IPX8-verbindingen

Ontdek de WAGO gelbox, een compacte oplossing voor veilige elektrische verbindingen in vochtige omgevingen.

Onze nieuwste gelbox (207- 137x) voor de 221 Inline connector vereist, net als de andere versies, geen extra vulling en biedt een betrouwbare oplossing. Plaats de aangesloten klem van serie 221 of 2273 op de basis, sluit de gelbox en de gel vormt een veilige, vochtwerende IPX8- verbinding. Ideaal voor badkamers, HVAC-systemen, zwembaden, carwashes, pompen, (buiten)verlichting,
tuinhuizen, …

Door de silicoonvrije gel die onbeperkt houdbaar is ben je verzekerd van duurzaamheid. Deze nieuwste toevoeging aan het gelbox gamma combineert innovatieve technologieƫn met gebruiksgemak, een essentiƫle toepassing voor professionals die betrouwbare elektrische verbindingen nodig hebben.