De T60-kabeldoos met hars van OBO Bettermann

Onze gekende oplossing, maar net iets praktischer.
Deze kit bestaat uit onze betrouwbare, halogeenvrije T60 en een solide 2-componenten hars (IK08) die uithardt tot beschermingsgraad IP68. Met deze oplossing beschermt u zo feilloos elke elektrotechnische installatie tegen vocht en andere omgevingsfactoren.

De giethars heeft een lage uithardingstemperatuur en een verwerkingstemperatuur van 0-35 °C. De gietharshoeveelheid komt overeen met het doosvolume. De verwerkingstijd is bij 5 °C 40 minuten en daalt bij 35 °C tot 20 minuten. Bij opslag in aluminium zak en een omgevingstemperatuur van 15 tot 30 °C is de giethars 24 maanden houdbaar.

Deze kabeldoos heeft de gekende 7 ingangen met kabelinvoer voor diameter M25. Met de bijgeleverde 5-polige klemmenstrook kun je kabels van 1,5mm² à 6mm² aansluiten. De set is VDE-getest en goedgekeurd waardoor deze classificeert als moeilijk ontvlambaar.

In het pakket vind je tot slot ook nog een paar handschoenen omdat proper werken toch net iets fijner is.

Inhoud van de set:
1 x kabeldoos T60
1 x klemmenstrook
1 x gietharsmengzak
1 paar wegwerphandschoenen

Verkrijgbaar via de Gibed-verkooppunten