Buitengewoon

Nu het nieuwe jaar volop aan de gang is, durven we al voorzichtig dromen van zonniger dagen. Het is de ideale periode om de buitenruimte ‘summerproof’ te krijgen. Daarom focussen we in dit nummer op de nieuwste outdoortrends en -oplossingen van onze partners-leveranciers.

Tuinen en terrassen worden steeds meer het verlengde van de binnenruimte. Dat betekent dat klanten er ook hetzelfde comfort verwachten. Bekabeling, buitenstopcontacten en outdoorverlichting mogen dus niet ontbreken. Met zijn architecturale buitenverlichting tovert Delta Light elke tuin om tot een paradijs. We maken uitgebreid kennis met het gamma op p. 8.

Ook verschillende andere partners stellen hun assortiment voor buitenshuis voor. Neem bijvoorbeeld de UV-bestendige elektrobuizen van Preflex, de Niko Hydro buitenstopcontacten of de revolutionaire Mona-verlichting van Integratech.

Daarnaast klinkt de roep om over te stappen op duurzame, hernieuwbare energie en energiezuinige technieken steeds luider. Als installateur speel je een sleutelrol in de energietransitie. Samen met onze partners bieden we je alle tools om je klanten bij te staan in die transformatie.

Download de digitale versie

Veel leesplezier,
NICO VANHOVE
Managing Director Gibed