NIEUW – Niko Rocker en Toggle

Met meer dan 100 jaar ervaring en expertise brengt Niko met deze nieuwe schakelaars hulde aan zijn Belgische verhaal, door innovatie en vakmanschap moeiteloos te combineren. Met hun doordachte design en verfijnde afwerking tillen beide schakelaars de interactieve en tactiele ervaring in je woning naar een hoger niveau. 

  

Niko Rocker
Niko Rocker is een eerbetoon aan een origineel Niko design uit 1958, het jaar van Expo 58 in Brussel, een symbool voor economische welvaart en vooruitgang.
Elk detail is een statement van design en duurzaamheid, van zijn stevige metalen druk tot de verfijnde parelmoeren textuur en minutieus afgewerkte randen.

Niko Toggle
Niko Toggle is een moderne variant van Niko’s iconische Bakelieten® tuimelschakelaars uit 1928.
De zachte, geëtste textuur en robuuste vorm van de toggle zorgen voor een stijlvolle look en een aangenaam gevoel bij elke aanraking.

Hidden until lit
Niko Rocker en Niko Toggle hebben een optionele hidden-until-lit-led, die de status van de schakelaar aangeeft.
De zachte warme gloed rond de toggle of de subtiele schijn naar de bovenkant van de rocker geeft aan of de schakelaar aan of uit staat.

Kwaliteitsvolle afwerkingen
Niko Rocker en Niko Toggle worden gekenmerkt door hun minimalistische design. Zowel de afdekplaten als de knoppen zijn afgewerkt in exclusieve materialen zoals aluminium en staal.

Meer weten? Download de brochure.
Of kom langs bij het Gibed-verkooppunt in je buurt.