theMura van Theben

De bewegings- en aanwezigheidsmelders theMura combineren hoogwaardig design met uitgebreide functionaliteit. Ze zijn ideaal voor een energiezuinige verlichtingsregeling zoals in gangen, trappenhuizen, kelders en toiletten.

De wandmelders hebben een grote detectiezone van 14 x 17 m. De 2-draadsmelders in combinatie met een Theben trappenhuisautomaat zijn bijzonder geschikt bij renovaties. De 3-draadsmelders kunnen in nieuwbouw worden gebruikt.

De aanwezigheidsmelders bieden praktische extra functies en kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd met de theSenda B afstandsbediening en de theSenda Plug app of op de conventionele manier met potentiometers.

Bovendien kunnen de theMura melders dankzij aanpassingsset worden gebruikt met de afdekplaten Original, Intense en Pure van Niko.

Verkrijgbaar in de Gibed-verkooppunten