Hoe het verschil maken met noodverlichting?

Nood- en signaalverlichting is wettelijk verplicht in tal van gebouwen. In noodgevallen en bij spanningsuitval zorgen zulke toestellen voor voldoende licht en geven ze een veilige vluchtroute aan. Er zijn tal van oplossingen op de
markt. Hoe stelt u als installateur het juiste toestel voor?

Met de DUO van Linergy Benelux, specialist in noodverlichting, kiest u voor een innovatief Belgisch product met een dubbele functie. Het toestel combineert veiligheids- en signalisatieverlichting in een aantrekkelijk vormgegeven armatuur. Zo biedt u met één referentie een complete oplossing voor een brede waaier aan gebouwen.

Design en prestaties

De naam ‘DUO’ benadrukt de dubbele functie van dit toestel. Het voldoet aan alle relevante normen wat betreft signalisatie- en veiligheidsverlichting. Dankzij de permanente functie zorgt het verlichte pictogram voor een optimale zichtbaarheid van vluchtroutes. De dubbele hoogwaardige LED-strip genereert een verticale lichtstroom tot 500 lumen. Verder is de DUO uitgerust met een lithiumbatterij die zorgt voor 2 uur autonomie. Zo staan aanwezigen nooit in het donker.

U beschikt over een veelvoud aan montagemogelijkheden: plafond-, muur-, of vlagmontage en enkel- of dubbelzijdig gebruik. Bovendien is het toestel beschikbaar in het wit en zwart. Op die manier hebt u een passende oplossing voor elke ruimte en elke omgeving.

Belgisch product

DUO is ontworpen en gefabriceerd in ons atelier in Zellik en is dus een op-en-top Belgisch product. Lokale kwaliteit, dubbele functie, krachtige prestaties in een elegant en compact design: DUO heeft alles om u en uw klanten te overtuigen. Surf voor meer informatie naar www.linergy.be