Draadloze Zigbee®- schakelaars met batterij van Niko

De draadloze schakelaars van Niko zijn verkrijgbaar met een enkelvoudige, tweevoudige en viervoudige drukknop. Je kunt ze snel en eenvoudig integreren in Niko Home Control systemen, gekoppeld in standalone modus met een Zigbee®-lamp via TouchLink-koppeling of gekoppeld aan een Zigbee® 3.0-systeem van derden via Find&Bind-koppeling.

Zonder kappen of breken schakelaars toevoegen aan een Niko Home Control installatie
Draadloze Zigbee®-schakelaars zijn de perfecte oplossing als je een schakelaar aan een bestaande Niko Home Control installatie wilt toevoegen, zonder in muren te breken of nieuwe kabels te installeren. Je kunt de batterijgevoede bedieningen overal binnen het Zigbee®-detectiegebied plaatsen en ze configureren om toestellen en functies in de woning aan te sturen. Je kunt tot 50 Zigbee® 3.0-schakelaars koppelen in één Niko Home Control installatie.

TouchLink-koppeling voor standalone gebruik
In de standalone modus kun je de schakelaars koppelen met maximaal acht slimme toestellen als ze Zigbee® 3.0 gecertificeerd zijn en wanneer ze TouchLink-koppeling ondersteunen. Dat betekent dat je de schakelaars kunt gebruiken voor het aansturen van slimme verlichting zoals IKEA Trådfri lampen, Innr Zigbee® lampen, de Gledopto Pro Zigbee® line, EcoDim Zigbee filamentlampen, Linkind Zigbee®, enz.

Batterij met levensduur van vijf jaar
Met hun langdurige vermogen kunnen Niko’s Zigbee®-schakelaars meer dan 36.000 keer aan- en uitgeschakeld worden – dat is dus meer dan vijf jaar continu gebruik zonder de batterij te vervangen.

Een ontwerp dat bij je bestaande Niko installatie past
Je kunt de nieuwe draadloze bedieningen met batterij samen bestellen met een centraalplaat en een afdekplaat van de designreeksen Niko Pure, Niko Intense en Niko Original, in de gewenste kleur.

www.niko.eu