In een handomdraai een geconnecteerde installatie?
Easy with Legrand.

Pure elegantie, modern design

Het gamma ‘Valena Next’ biedt functionele en innovatieve inbouwstopcontacten en -schakelaars voor de hedendaagse woning. Het eigentijds design met 8 verschillende afdekplaten zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Dat geldt voor zowel de klassieke uitvoering als geconnecteerde versie.

De smartphone, bedient steeds meer apparaten in de woning … LEGRAND SPEELT HIEROP IN EN STELT EEN GAMMA VAN GECONNECTEERDE SCHAKELAARS EN CONTACTDOZEN VOOR.


Legrand tilt de innovatie naar een hoger niveau door zich met Netatmo te verbinden en de geconnecteerde woning voor iedereen toegankelijk te maken. Met de nieuwe collectie schakelaars en contactdozen Valena Next with Netatmo kunt u uw verlichting, rolluiken en elektrische apparaten op afstand met uw smartphone of stem bedienen.

Ontdek nu de geconnecteerde woning van Legrand!

Download de brochure