Testimonial

Technisch betrouwbare en hoogstaande verlichtingsoplossingen

 

Als elektrogroothandel zet Elecpro Cuypers zich elke dag in voor zijn klanten met een ruim aanbod aan hoogwaardige producten en een uitmuntende ondersteuning. Hiervoor steunt het Waalse bedrijf op duurzame partnerships, zo ook op UNI-BRIGHT als trouwe partner voor veelzijdige en veeleisende verlichtingsoplossingen.

Al meer dan dertig jaar ondersteunt Elecpro Cuypers installateurs en elektriciens in een veelheid aan projecten, op zowel de residentiële als de professionele markt. “We onderscheiden ons door ons uitgebreid assortiment aan elektrische apparatuur, decoratieve en functionele verlichting, domotica, HVAC, gereedschappen en meer”, vertelt zaakvoerder Philippe Cuypers. “Ons technisch team denkt proactief mee met de klant. We sturen klanten op het vlak van productkeuze, begeleiden hen op de werf om een gedetailleerde studie uit te werken en vertalen die naar een offerte. Om dit te realiseren vertrouwen we op sterke partnerships. UNI-BRIGHT is zo’n strategische partner die ons actief bijstaat.”

Persoonlijke aanpak
De samenwerking met UNIBRIGHT, onderdeel van PROLED GROUP, kende de afgelopen twee jaar een enorme boost door de komst van CEO Patrick Slechten. “De laatste jaren hebben we onze aanwezigheid in Wallonië versterkt en de banden met onze klanten aangehaald”, bevestigt de CEO. “Dat geldt niet alleen voor Elecpro Cuypers, maar bij uitbreiding voor de hele GIBED-groep. Onze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Het ruime, kwalitatieve assortiment is voor Philippe niet de enige reden waarom beide bedrijven samenwerken: “De visie en aanpak van UNI-BRIGHT maken absoluut het verschil. Patrick slaagt erin om de menselijke interactie te bewaren, zelfs met het internationale karakter van de groep. Bovendien garandeert UNI-BRIGHT een snelle opvolging van onze vragen. Patrick luistert trouwens niet alleen naar onze problemen en uitdagingen, maar gaat ook met onze klanten het gesprek aan om hun projecten beter te begrijpen. Dat schept een enorm vertrouwen naar ons cliënteel.”

Werken in tandem
Philippe: “Voor speciale projecten met een zekere complexiteit weten we dat we altijd een beroep kunnen doen op UNI-BRIGHT. Dat onze partner met ons meedenkt over de geschikte aanpak, bewijst hoe we ons als tandem profileren in de markt.” Om hun distributeurs vlot te beleveren, heeft UNI-BRIGHT een ruime voorraad in België en Duitsland, waar een deel van hun producten gefabriceerd worden. “Onze standaard levertermijn is één week, maar meestal slagen we erin binnen de 48 uren aan orders te voldoen.”
“Opnieuw is dit voor ons een punt van vertrouwen en een succesvolle samenwerking. Dat een internationale groep op deze manier met ons samenwerkt en ons toelaat een uitmuntende dienstverlening aan te bieden aan onze klanten, is uniek”, vult Philippe aan.