Concord Colossal
by Sylvania

Diffuus zacht licht in een mooi design
Sylvania lanceert de nieuwe Concord Colossal-reeks met zuivere ronde lijnen en een slanke behuizing. Colossal is de definitie van stijl: een reeks slanke en elegante producten met diffuus, zacht licht die ruimtes naar een hoger niveau tillen. Concord Colossal geeft een chique uitstraling aan elke ruimte die hij verlicht.

De perfecte lichtbeleving
De slanke aluminium ring en de volledig vlakke homogene diffusor zorgen voor een perfecte lichtervaring in alle kantoor-, winkel- en horeca-interieurs en decoratieve toepassingen.

Grote verscheidenheid
Vier verschillende afmetingen – 400, 600, 900 en 1200mm – en twee opties voor lichtverdeling – direct licht of direct licht met halo-effect – met twee kleurtemperaturen – 3000K en 4000K – bieden u de mogelijkheid de Colossal uitvoering te kiezen die perfect aan uw wensen voldoet.

Verschillende montagemogelijkheden voor een eenvoudige installatie
Opbouw of pendel: Concord Colossal past in elk interieur met een grote verscheidenheid aan afmetingen en keuze aan lichtverdelingen. De uniforme ronde vorm in vier verschillende afmetingen betekent dat de Colossal willekeurig en in elke richting in een ruimte kan worden geplaatst zonder afbreuk te doen aan de constante kwaliteit van het licht. Met behulp van de in hoogte verstelbare ophangset kunnen zelfs de grootste maten door één gebruiker worden gemonteerd.

Veilig en slim
Alle afmetingen van de stijlvolle Concord Colossal familie zijn beschikbaar met geïntegreerde noodunit en met SylSmart Connected en Standalone technologie.

 

sylvania-lighting.com