Installatiekanaal RAPID 45-2

 

één systeem, vele mogelijkheden: het Rapid 45-2 installatiekanaal wordt gekenmerkt door veelzijdigheid en enorme aanpasbaarheid. De naam is er dan ook niet zomaar: het is speciaal bedoeld voor de installatie van inbouwapparaten uit de OBO-reeksen. Module 45 en Module 45-connect geschikt. Met één klik kunnen deze zonder gereedschap in het kanaal worden geïnstalleerd.

Met de innovatieve hulpstukken wordt overal een praktijkgerichte wandinstallatie mogelijk, of het nu om kantoren, bedrijven of industrie gaat. Hier worden symmetrie, homogene kleurkwaliteit en technische flexibiliteit en één systeem gecombineerd.

  • Kies uw variant: het Rapid 45-2 installatiekanaal is zowel in kunststof uitvoering als in aluminium uitvoering leverbaar
  • Grote keuze van kanaalbreedtes: zowel de kunststof als de aluminium variant zijn leverbaar in 3 breedtes
  • Kleur bekennen: u heeft de keuze tussen RAL 9010 zuiver wit en RAL 7035 lichtgrijs in de kunststof uitvoering en uit RAL 9010 zuiver wit en geanodiseerd in de aluminium uitvoering

Optie: halogeenvrije variant van de Rapid 45-2

Als optie is de Rapid 45-2 ook in een halogeenvrije uitvoering leverbaar. In deze uitvoering is deze rookgasarm, corrosievrij en bijzonder veilig. Want halogeenvrije kabelgeleidingssystemen van OBO voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Volledig vervaardigd uit halogeenvrije kunststoffen, verminderen deze in geval van brand het aandeel giftige rookgassen en het ontstaan van corrosieve substanties.

 

Meer info op www.obo.be