Delta Light lanceert The Lighting Bible 15 met tal van nieuwe producten

Laat je inspireren door The Lighting Bible 15, een prachtig geïllustreerde catalogus die dient als hulpmiddel voor het creëren van architecturale verlichtingsoplossingen van hoog niveau.

Deze catalogus geeft toegang tot technische informatie in de vorm van schetsen en informatieve tabellen, gekoppeld aan QR-codes waarmee de gebruiker gemakkelijk kan overschakelen naar de nieuwste Delta Light website voor meer visuele inspiratie. Een synergie die het credo: create on paper, imagine online, mogelijk maakt.

Delta Light armaturen dienen als bouwstenen voor unieke creaties van helderheid, sfeer en emotie. Ze bieden verlichting die de grenzen van technologie en techniek verlegt en tegelijkertijd een gevoel van comfort, elegantie en zuiverheid brengt.

Create on paper, imagine online – surf naar deltalight.com/nl-be en ontdek onze nieuwe verlichtingsoplossingen.

deltalight.com/nl-be